Om La Beet

På trods af mit pudseløjerlige navn, Néné La Beet, er jeg dansk. Og selvom jeg har boet nogle år i udlandet og ikke sjældent både tænker og drømmer på engelsk, har jeg altså rødderne ganske fast plantet i dansk muld.

Som ung arbejdede jeg i underholdningsbranchen, først med “eget” pladeselskab (Irmgardz, Garden Records), siden rundt om i musikbranchen og senere endnu også andre steder inden for underholdning og web. I de seneste 10+ år har jeg dog arbejdet for mig selv, som PR-strateg, So-Me person og oversætter/korrekturlæser, men også som ordbogsforfatter hos Gyldendal og som foredragsholder om bl.a. Wikipedia. Nu er jeg så digital redaktør hos KVINFO.

Jeg er tilstede på en del sociale medier, her iblandt Twitter, Instagram (@labeet), Tumblr og Pinterest. Og jeg fortæller om mine læseoplevelser på Goodreads. Jeg er også på Facebook, men min profil er delvist lukket.

Jeg er ret skrap til den indholdsmæssige del på sociale medier, dvs. god at bruge for kunder som politikere, kunstnere, forfattere, NGO’er.

Nogle af mine kunder: Frontpage PRForfatter Sara Blædel, politiker Charlotte FischerStrandberg PublishingStatens Museum for KunstDansk Flygtningehjælp, arkitektfirmaet Bertelsen & SchevingAristo ForlagPrimetime Kommunikation, Imperia Kommunikation, Kirkens Korshær, Københavns Kommune, forfatter Natasha Saxberg, det internationale oversættelsesfirma Multinational TextRådet for Bæredygtig ErhvervsudviklingGyldendal, Church News, Marsh Denmark og guldsmed Jytte Kløve.

Jeg oversætter primært indenfor følgende områder: kunst og arkitektur, IT & teknologi.

En podcast er det også blevet til – i samarbejde med oversætterkollega og forfatter Kirsten Marie Øveraas. Den handler om sprog og hedder Godt Ord. Den kan findes i din podcast-app og her.

Jeg er midaldrende, og jeg står ved det. Jeg går på museer og gallerier, jeg læser mange bøger, ser mange film og rejser en del. Hvis den slags ikke siger dig noget, så er denne blog nok ikke noget for dig. De fleste film skriver jeg om ovre på Grand Biografens blog.

Kontakt mig på nene@labeet.dk eller telefon 26181511.

 

 

 

 

Share

2 tanker om “Om La Beet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.