Om La Beet

På trods af mit pudseløjerlige navn, Néné La Beet, er jeg dansk. Og selvom jeg har boet nogle år i udlandet og ikke sjældent både tænker og drømmer på engelsk, har jeg altså rødderne ganske fast plantet i dansk muld.

Som ung arbejdede jeg i underholdningsbranchen, først med “eget” pladeselskab (Irmgardz, Garden Records), siden rundt om i musikbranchen og senere endnu også andre steder inden for underholdning og web. I de seneste 10+ år har jeg dog arbejdet for mig selv, som PR-strateg, So-Me person og oversætter/korrekturlæser, men også som ordbogsforfatter hos Gyldendal og som foredragsholder om bl.a. Wikipedia. Du kan også booke mig til et kursus i at være ‘influencer’ på Instagram. Det kan man nemlig godt, når man har noget på hjertet – også uden at være 18 år og have trutmund. Er du mere til politisk indflydelse, så er Twitter stedet – det har jeg også forstand på.

Jeg er selvfølgelig tilstede på en del sociale medier: Twitter, Instagram (@labeet) og Pinterest. Og jeg fortæller om mine læseoplevelser på Goodreads. Jeg er også på Facebook, men min profil er delvist lukket.

Nogle af mine kunder: Frontpage PRForfatter Sara Blædel, politiker Charlotte FischerStrandberg PublishingStatens Museum for KunstDansk Flygtningehjælp, arkitektfirmaet Bertelsen & SchevingAristo ForlagPrimetime Kommunikation, Imperia Kommunikation, Kirkens Korshær, Københavns Kommune, forfatter Natasha Saxberg, det internationale oversættelsesfirma Multinational TextRådet for Bæredygtig ErhvervsudviklingGyldendal, Church News, Marsh Denmark og guldsmed Jytte Kløve.

Jeg oversætter primært indenfor følgende områder: kunst og arkitektur, IT & teknologi.

To sæsoner af en podcast er det også blevet til – i samarbejde med oversætterkollega og forfatter Kirsten Marie Øveraas. Den handler om sprog og hedder Godt Ord. Den kan findes i din podcast-app og her.

Jeg er midaldrende, og jeg står ved det. Jeg går på museer og gallerier, jeg læser mange bøger og ser mange film. De fleste film skriver jeg om ovre på Biografbloggen.

Kontakt mig på nene@labeet.dk eller telefon 26181511.

Share

3 tanker om “Om La Beet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.