Spring til indhold

Om La Beet

På trods af mit pudseløjerlige navn, Néné La Beet, er jeg dansk. Og selvom jeg har boet nogle år i udlandet og ikke sjældent både tænker og drømmer på engelsk, har jeg altså rødderne ganske fast plantet i dansk muld.

Som ung arbejdede jeg i underholdningsbranchen, først med “eget” pladeselskab (Irmgardz, Garden Records), siden rundt om i musikbranchen og senere endnu også andre steder inden for underholdning og web. I de seneste 10+ år har jeg dog arbejdet for mig selv, som tekstforfatter, So-Me person og oversætter/korrekturlæser, men også som PR-konsulent hos Frontpage PR & Kommunikation og hos KVINFO, som ordbogsforfatter hos Gyldendal og som foredragsholder om bl.a. Wikipedia.

Jeg er selvfølgelig tilstede på en del sociale medier: Twitter, Instagram (@labeet) og Pinterest. Og jeg fortæller om mine læseoplevelser på Goodreads. Jeg er også på Facebook, men min profil er delvist lukket. Tjek min profil på LinkedIn for detaljer om, hvad jeg kan hyres til.

Nogle af mine kunder: Frontpage PRForfatter Sara Blædel, politiker Charlotte FischerStrandberg PublishingStatens Museum for KunstDansk Flygtningehjælp, arkitektfirmaet Bertelsen & SchevingAristo ForlagPrimetime Kommunikation, Imperia Kommunikation, Kirkens Korshær, Københavns Kommune, forfatter Natasha Saxberg, det internationale oversættelsesfirma Multinational TextRådet for Bæredygtig ErhvervsudviklingGyldendal, Church News, Marsh Denmark og guldsmed Jytte Kløve.

Jeg oversætter primært indenfor følgende områder: kunst og arkitektur, sundhed, IT & teknologi.

To sæsoner af en podcast er det også blevet til – i samarbejde med oversætterkollega og forfatter Kirsten Marie Øveraas. Den handler om sprog og hedder Godt Ord. Den findes desværre ikke længere, for vi havde simpelthen ikke tid til mere gratis arbejde. Men sjovt var det, og det er dejligt at høre fra tidligere lyttere, at de savner den.

Jeg er midaldrende, og jeg står ved det. Jeg går på museer og gallerier, jeg læser mange bøger og ser mange film. Jeg skriver om filmene og alt muligt andet i mit ugentlige nyhedsbrev #serendipitet. Det kan du abonnere på ved at skrive dig op til ⬅️ venstre for denne tekst.

Kontakt mig på nene@labeet.dk eller telefon 26181511.

3 tanker om “Om La Beet”

    1. Tusind tak – og undskyld, at jeg først svarer nu. Jeg så lige din kommentar, og så kunne jeg pludselig ikke finde den igen.

Der er lukket for kommentarer.