Spring til indhold

Anonym sladderside på Facebook – findes der mange af dem?

En bekendt fra Twitter har gjort mig opmærksom på en – åben – sladderside fra en efterskole et sted i Danmark. I mine øjne er den aldeles grænseoverskridende og udtryk for mobning af grov karakter. Ofrene kan jo ikke gøre andet end at spille med, hvis de ikke vil fremstå som tøse m/k’er.
foto 2foto 2

Herunder kommenterer den anonyme på, at lærerstaben har opfordret til, at siden bliver lukket. I kommentarfeltet er der mest stemning for at lukke siden. Men folk er meget forsigtige med at udtale sig.foto 1

Hvad synes I? Jeg vil oprigtigt gerne høre kommentarer for og imod. Helst her på siden og ikke på Facebook/Twitter. Kommer der en god diskussion, skal jeg nok linke til den.

1 tanke om “Anonym sladderside på Facebook – findes der mange af dem?”

  1. Unge mennesker på efterskole tror fejlagtigt, at de kan klare alle problemer uden hjælp fra voksne. Mobbesiden bliver drevet anonymt og kræver, at de unge går sammen og siger, at de ikke gider ligge under for en skvatpisser, der ikke tør stå frem. Et godt råd til de unge: gå sammen et par stykker eller tre og udfodr den anonyme. Og gør det f. Eks til en fællessamling. Få den anonyme til at fremstå som en vatnisse uden sine meningers mod. Det kan endda skabe sammenhold i resten af flokken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share